PROJECT - 2022

Punta Carretas, Montevideo

Uruguay

ABOUT THE PROJECT

The best option was to expand the house on a new level, with a non-traditional construction system. In this way, the footprint was maintained on the ground without losing sunlight or free part of the garden.

The extension contains a library, space for work, rest and play. In this way, the house is reconfigured with two meeting ends, the daily living room linked to the exterior on the ground floor and the library linked to the interior on the last level.

MORE PROJECTS
20220321_SC_Garay_Exterior-scaled (1)
BE LIVE GARAY FIELD
mg_tatu_20231216_016-HDR-Pano-Edit
Cisplatina
Hall
ELBIO FERNANDEZ SPORTS CAMPUS
FRONT_edit
Competition: UTEC Eastern Regional Institute, Minas de Minas
AEREA copy
CONTEST FORMER POLITICAL PRESSES