COMPETITION - 2019

Benga, Malawi

Africa

ABOUT THE PROJECT

Locating a study center in a vulnerable area also entails a pragmatic education imaginary, which must be practical and effective as well as open and appropriate, permeable to local needs. A new public space that brings together the energy of academic activities and the social life of the population outside institutional hours. The building becomes part of this logic by inducing with its development the transfer of constructive knowledge between the master builders and the population that participates with them, providing the necessary tools to develop with autonomy and dignity in the future.

The perimeter of the building is porous, open. It becomes passable and traversable, these interior spatial conditions allow itineraries of random routes and seek to revalue these so that they become functional areas of the proposal. Being the center of a spatiality that stimulates the extension of activities towards the nearby territory and this second towards the interior of the building.

MORE PROJECTS
Final_04
Timbo Masterplan
c192c4_b825e446e7114cbc92758d30be8eea9cmv2
CASA TESTIGO PORTAL DE LUZ
MG_TATU_20200904_0009-1
REHABILITACIÓN VILLA SERRANA II
c192c4_bd35464cf2e54a04a3eb0c8f937fed10mv2
CONCURSO BENGA PARISH SECONDARY SCHOOL
c192c4_128b89034586418696b3af7368b44e8bmv2
CASA TAHONA