PROJECT 2016

Barrio Olivos, Montevideo

Uruguay

ABOUT THE PROJECT

Unique integrated and flexible space on the ground floor. A spacious kitchen, a double-height living-dining room, a wild space that at times could function as a desk, daily living room or projection of the living-dining room to expand its area for special events. An interior patio and an isolated battery of services. On the upper floor are the private rooms, highlighting the main room above the rest, with an en-suite bathroom, dressing room and its own terrace.

They will promote spatial sequences capable of stimulating uses by manipulating the flexibility of interior expansion-segmentation without difficulties and will move the result away from an excessively geometric functional schematism

MORE PROJECTS
c192c4_d30d602e7ed0415baaeb3a49e15c06admv2
SOLANO ANTUÑA REHABILITATION
c192c4_1d02096d836646188333391290fa9f2cmv2
REHABILITACIÓN PABLO DE MARIA
c192c4_d3d92203b2ed46eb98eb702d6a93cf5d
SAN FRANCISCO FIRE DEPARTMENT COMPETITION
PATIO
Competition: Mariano Arana Cultural Center
mg_tatu_20231216_016-HDR-Pano-Edit
Cisplatina