HONORABLE MENTION 2019 with Mú!!! architects

Montevideo

Uruguay

ABOUT THE PROJECT

It is proposed to integrate two new elements with the pre-existing ones: a rectangular prism arranged parallel to the coal bunkers building, aligned to the position where the retorts building was previously. Maintaining the previously built mass ratio; and another linear element that connects all the buildings.

Due to the value of its typo-morphological characteristics, its envelope, the construction system and its significant elements, it is wise to opt for a minimum intervention criterion, carrying out consolidation and restoration works, prior diagnosis of pathologies. As well as demolition of aggregates that do not respect the authenticity of the building. It is proposed to maintain its institutional administrative character

MORE PROJECTS
Fachada01
Competition: Madera - Policlínica de Salud
Final_03
Casa Barrancas
CRR_RAMPAS_
BALCÓN DEL CERRO CONTEST
Sin título-1-10
Competition: Neighbourhood squares. Municipality B - Montevideo: Rosa Luna
MG_TATU_20220604_0033-1
CASA EDÉN